ATTRACTIES
IN DE ARDENNEN!

Attracties

Daguitstapjes in de Belgische Ardennen

Hoewel je je ook makkelijk op het park kunt vermaken zijn uitstapjes in de omgeving ook een echte aanrader, zeker als je op vakantie met de kids bent. De Ardennen heeft heel wat te bieden op dat gebied. Alle kinderen houden van stoomtreinen en een bezoekje aan stoomtrein der 3 valleien zullen ze geweldig vinden. De authentieke stoomtrein neemt jullie mee over een schitterend traject. Voor de trein terug rijdt kan je het stoomtreinmuseum bezoeken.
Inspiratie OPDOEN ?

Inspiratie
OPDOEN ?

Inspiratie|OPDOEN ?

Boottocht over de Maas in de Ardennen

Met de aanlegsteiger voor de rondvaartboot direct bij het vakantiepark mag een boottocht over de Maas eigenlijk niet ontbreken aan uw vakantie. Verken het schitterende landschap vanaf het water tijdens een korte of langere cruise. In de zomer beginnen er rondvaarten van Bateau Bayard direct aan de steiger. Eén tocht vaart richting Dinant, de andere richting Givet in Frankrijk.
Boek nu

TOP 3 belevenissen

GEZINSWANDELING DOOR HET WOUD VAN BLAIMONT

GEZINSWANDELING DOOR HET WOUD VAN BLAIMONT

Hoewel vakantiepark Vallée les Etoiles aan de rand van de Ardennen ligt is het eenvoudig om dit schitterende natuurgebied te verkennen. Wandel- en fietspaden beginnen direct voor de deur, maar ook diverse motorroutes en toeristische routes om te rijden.

DE WATERTUINEN LES JARDINS D'ANNEVOIE

DE WATERTUINEN LES JARDINS D'ANNEVOIE

Met de aanlegsteiger voor de rondvaartboot direct bij het vakantiepark mag een boottocht over de Maas eigenlijk niet ontbreken aan uw vakantie. Verken het schitterende landschap vanaf het water tijdens een korte of langere cruise.

ONTDEK DE OMGEVING VAN DINANT

ONTDEK DE OMGEVING VAN DINANT

De Ardennen heeft een lange geschiedenis en een uitstapje terug in de tijd is dan ook zo gemaakt wanneer jullie op vakantiepark Vallée les Etoiles in Blaimont verblijven.

Copyright @ 2019 Valée les Etoiles. Alle rechten voorbehouden