GROEPSAVONTUUR
Met z’n allen eropuit

Een stevige basis voor je avonturen in de Ardennen

Welke belevenissen je ook in de Ardennen gaat meemaken, wij zorgen dat je vol energie eropuit kan. Onze Receptie kijkt graag samen met jullie naar de mogelijkheden voor ontbijt, lunch en diner, als buffet of een menukeuze uit een aantal gerechten. 
Inspiratie OP DOEN ?

Inspiratie
OP DOEN ?

Inspiratie|OP DOEN ?

Hier wordt nog lang over nagepraat

Niks beters voor het groepsgevoel dan samen avonturen beleven. In vakantiepark Vallée les Etoiles hebben we huisjes tot 8 personen. Neem je nog meer mensen mee? Dan reserveren we meerdere huisjes voor je, dicht bij elkaar. We kunnen groepen tot wel 200 mensen huisvesten. Of je nu met vrienden komt, je sportclub of collega’s. Hoe meer zielen, hoe meer plezier!

Actief

Met z’n allen de natuur in om te wandelen, te fietsen of te kajakken. Of stort je je in het avontuur op de paintball baan of abseilend van de rotsen?

Ontspannen

Even de rust op zoeken? In en om het park kom je helemaal tot jezelf in het overdekte zwembad, de sauna, of aan het water van de Maas.

Boek nu

TOP 3 groepsactiviteiten

Mountainbike La Roche

Mountainbike La Roche

Voor de echte liefhebbers zijn er steile beklimmingen en uitdagende afdalingen, maar er zijn ook bredere paden voor een wat rustiger tocht.

Rotsklimmen

Rotsklimmen

Steil omhoog langs de rotswand… Op weg naar een prachtig uitzicht. En daarna: abseilend weer naar beneden.

Kajakken op de Lesse

Kajakken op de Lesse

Peddel langs kastelen, kleine strandjes, overhangende rotsen en kleine watervallen. Op de Lesse zijn verschillende kajaktochten mogelijk met een lengte naar keuze.

BN
Copyright @ 2024 Vallée les Etoiles. Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring