BELEEF DE OMGEVING
IN DE ARDENNEN!

Omgeving vakantiepark Vallée les Etoiles

De prachtige natuur met bossen en bergen komt hier samen met de pracht en het water van de Maasvallei. De dichtbeboste soms rotsachtige bergen van de Ardennen worden doorkruist door snelstromende riviertjes. Samen met de ontstane grotten en de talrijke bospaden, maakt dit de nummer één bestemming voor buitensporten. Een outdoorweekend met mountainbiken, rotsklimmen, abseilen, speleologie, tokkelen, kajakken of vlotvaren is heel populair.
Inspiratie OPDOEN ?

Inspiratie
OPDOEN ?

Inspiratie|OPDOEN ?

Omgeving vakantiepark Vallée les Etoiles

De oude stadjes en dorpjes, samen met diverse kastelen en ruïnes maken het een interessante vakantiebestemming voor cultuurliefhebbers. De typische Ardense bouwstijl met natuursteen geeft de dorpjes een authentieke uitstraling.
Boek nu

TOP 3 belevenissen

GEZINSWANDELING DOOR HET WOUD VAN BLAIMONT

GEZINSWANDELING DOOR HET WOUD VAN BLAIMONT

Wandelen langs de Maas of in de bossen en bergen van de Ardennen? Vakantiepark Vallée les Etoiles is het ideale uitgangspunt voor een actieve vakantie in de Ardennen. Bij het park beginnen diverse wandelroutes die u meenemen langs de prachtige Maas.

DE WATERTUINEN LES JARDINS D'ANNEVOIE

DE WATERTUINEN LES JARDINS D'ANNEVOIE

Op het vakantiepark kan je makkelijk fietsen huren, een dagje of voor de hele vakantie. De routes beginnen direct bij de voordeur van uw vakantiehuisje op het park en ook deze nemen u mee langs de Maas of dwars door de Ardennen. Reserveer uw fietsen vooraf!

ONTDEK DE OMGEVING VAN DINANT

ONTDEK DE OMGEVING VAN DINANT

Abseilen, kajakken, mountainbiken, vlotvaren, grotten verkennen, tokkelen, pijl en boogschieten, rotsklimmen en wandelen, in de Ardennen kan het.

Copyright @ 2019 Valée les Etoiles. Alle rechten voorbehouden