RECEPTIE
WAT KUNNEN WE VOOR JE DOEN?

Wij helpen je om je vakantie nóg leuker te maken

*Door schade die is opgelopen wegens brand in het naastgelegen restaurant La Bonne Heure is de receptie tijdelijk verplaatst. Als u bij het park aankomt, blijft u rechtdoor de heuvel afrijden. In het eerste gebouw dat u tegenkomt, waar ook het pop-up restaurant is gevestigd, komt de tijdelijke receptie.

De receptie bij de ingang van het vakantiepark helpt je graag om jouw tijd in de Ardennen nóg leuker te maken. Wat mag het zijn vandaag? Fietsen huren? Een routekaart? Ideeën voor een uitstapje?

Ook kan je bij ons allemaal lekkere kant-en-klare maaltijden aanschaffen die je eenvoudig in je chalet op kan warmen.

De dag goed beginnen met verse broodjes voor ontbijt? Als je de dag van tevoren bij ons besteld en betaalt, dan zorgen wij ervoor dat er de volgende ochtend tussen 8:45 en 9:00 kakelverse broodjes voor je deur staan.

Ook kan je bij ons een koel drankje of een soda halen.

Inspiratie OPDOEN ?

Inspiratie
OPDOEN ?

Inspiratie|OPDOEN ?

Praktisch en gastvrij

Of je nu vragen hebt over je wifi-verbinding, een muntje nodig hebt voor de wasserette of sauna, of informatie over de kinderactiviteiten op het park zoekt, wij staan voor je klaar!

We kennen ook veel leuke eettentjes, zoals Le Pèlerin of Dolce Vita in Beauraing of L’Ô 12 en Le Palais d’été vlakbij in Hastière.

Voor een snelle hap of snack raden we Le Bac du Prince of Gevo Resto aan, beide binnen 15 minuten van het park.

Boek nu
BN
Copyright @ 2024 Vallée les Etoiles. Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring