WPFClick to open larger map

Vakantiehuizen

De vakantiehuizen op vakantiepark les Etoiles zijn het ideale beginpunt voor een vakantie in de Ardennen. De uitstekende ligging van het park te opzichte van bezienswaardigheden en uitstapjes is een belangrijke factor, maar ook de schitterende ligging op een heuvel boven de Maas.

Unieke ligging boven het water

Alle bungalows op het park hebben een schitterend uitzicht over het dal en omdat ze op de zuidhelling liggen geniet je bijna de hele dag van de zon en zie je deze ’s avonds prachtig onder gaan. Elke bungalow heeft een eigen gemeubileerde veranda om lekker buiten te eten en ’s avonds te genieten. Is het weer wat minder? Dan zit je hier toch lekker droog buiten.

Sfeervol genieten op les Etoiles

De sfeervolle houten chalets zijn gebouwd in Noorse stijl en dit zie je ook aan de binnenkant terug. De smaakvolle inrichting en de sfeerhaard maken dat je hier in elk jaargetijde terecht kan. De woningen zijn voorzien van kwalitatieve bedden en bieden verder alle nodige comfort. Ontspannen doet u in de zithoek, terwijl jullie ook gezellig een spelletje kunnen spelen aan de eettafel.

Puur genieten op een vakantiepark

De vakantiewoningen liggen speels op de heuvel verspreid met goed onderhouden grasvelden rondom. De kinderen kunnen hier naar hartelust spelen, terwijl u vanaf de veranda een oogje in het zeil houdt. De leuke speeltuin, de indoor speeltuin en het zwembad zorgen voor veel vakantieplezier voor jong en oud. In de zomervakantie wordt er voor de kinderen een animatieprogramma georganiseerd

Mogelijkheden voor minder validen

Hoewel er van het chalet type La Lune en Le Soleil rolstoeltoegankelijke chalets beschikbaar zijn is het park door de ligging op de helling niet heel erg geschikt voor minder validen en/of rolstoelgebruikers. Natuurlijk kijken we graag samen met u naar de mogelijkheden voor uw situatie. Neem daarvoor contact met ons op.

Scroll naar boven