WPFClick to open larger map

Veelgestelde vragen

Op deze pagina vindt u een overzicht van de veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij of heeft u onvoldoende antwoord gekregen op uw vraag? Stuur ons een mail en wij zullen u waar mogelijk van dienst zijn: info@resortnet.nl.

De sleutel kunt u op de dag van aankomst tussen 16.00 en 17.00 uur ophalen bij de receptie. Op de dag van vertrek levert u de sleutel voor 10.00 uur in.

Heeft u een vraag over uw reservering belt u dan met Bungalow.Net op 0031 (0)20 811 03 04
U kunt de receptie rechtstreeks bereiken op het telefoonnummer, voor vragen over het park of late aankomst: +32 (0)82 64 40 91

Al onze woningen zijn rookvrij, wij verzoeken u dan ook enkel buiten te roken.

In elk chalet staan 1 kinderbedje en kinderstoel voor u klaar. Bij het bedje is bedlinnen verplicht bij te huren. Er is geen 2e set kindermeubilair beschikbaar.

In alle woningtypen is 1 huisdier toegestaan, maar geeft u dit wel bij boeking aan, want dan kunnen wij een huisdiervriendelijk huisje voor u reserveren. Op het park zijn verschillende hondenuitlaatplekken, voorzien van zakjes om de uitwerpselen op te ruimen.

Wij hebben huisdiervrije/huisdiervriendelijk woningen op verzoek geeft u dit bij boeking aan? Geeft u geen keuze door bij boeking dient u de regels van de toewezen woning in acht te nemen.

Wanneer u via de website www.parclesetoiles.com reserveert ontvangt u een reserveringsbevestiging van Bungalow.Net, Bungalow.Net handelt uw reservering af namens Parc les Etoiles. Zij kunnen u ook helpen bij het beantwoorden van al uw vragen.

Scroll naar boven