Ontmoet
de Ardennen

WELKOM

in de natuur

Je ontdekkingstocht begint al in het park. Met het schitterende uitzicht over de Maas die door het landschap slingert, de groene heuvels en pittoreske dorpen en kastelen. Vallée les Etoiles ligt midden in de natuur, met talloze bezienswaardigheden en uitstapjes in de buurt. De ideale plek om de Ardennen te verkennen.
Inspiratie OPDOEN ?

Inspiratie
OPDOEN ?

Inspiratie|OPDOEN ?

OUTDOOR AVONTUUR of cultuur snuiven?

Gaan we vandaag een lekker lange boswandeling maken? Bezoeken we een van de oude stadjes in de buurt? Maken we een kajaktocht of gaan we bierproeven in die eeuwenoude abdij? De Ardennen zijn een gebied met verrassend ruige natuur, een bewogen geschiedenis en een rijke culinaire traditie.
Boek nu

TOP 3 belevenissen

Gezinswandeling door het woud van Blaimont

Gezinswandeling door het woud van Blaimont

Stevige hellingen, steile rotsen en adembenemend mooie natuur. Beleef een avonturentocht voor het hele gezin, in het woud van Blaimont.

De watertuinen les jardins d’Annevoie

De watertuinen les jardins d’Annevoie

Laat je betoveren door het 18e-eeuwse park vol watervallen, fonteinen en vijvers. De watertuinen behoren tot de mooiste van Europa en zijn uniek in België.

Omgeving Dinant

Omgeving Dinant

De imposante citadel aan de oever van de Maas is een must-see, net als de rots Bayard. En neem bijvoorbeeld ook eens een kijkje bij de sluizen.

BN
Copyright @ 2024 Vallée les Etoiles. Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring