BUITEN SPORTIEF
Genieten van de buitenlucht

Maak de buitenmens in je wakker

Pittige wandelingen genoeg in de Ardennen. Maar als je actief bezig wil zijn, wachten er nog veel meer uitdagingen op je in de omgeving van Vakantiepark Vallée les Etoiles. Abseilen, kajakken, mountainbiken, vlotvaren, grotten verkennen, tokkelen, pijl- en boogschieten of rotsklimmen... Tijd voor actie!
Inspiratie OPDOEN ?

Inspiratie
OPDOEN ?

Inspiratie|OPDOEN ?

Complete outdoor dag

Ga je er zelf op uit? Of kies je voor een georganiseerde, complete outdoor-dag? Ook dat kan op verschillende plekken. Bijvoorbeeld in het Dinant Adventurepark met klimparcours op hoogte (waar je ook kan paintballen of lasergamen). Of ga de natuur in voor buitensportactiviteiten zoals een GPS-tocht en aansluitend kanoën, een vlot bouwen, boogschieten en abseilen. Binnen zitten kan je altijd nog!
Boek nu

TOP 3 outdoor activiteiten

Dinant Adventurepark

Dinant Adventurepark

Van een wandeling door de natuur tot de huiveringwekkende death ride kabelbaan. Iedereen krijgt het avontuur dat hij/zij aandurft.

Mountainbike La Roche

Mountainbike La Roche

Voor de echte liefhebbers zijn er steile beklimmingen en uitdagende afdalingen, maar er zijn ook bredere paden voor een wat rustiger tocht.

Kajakken op de Lesse

Kajakken op de Lesse

Peddel langs kastelen, kleine strandjes, overhangende rotsen en kleine watervallen. Op de Lesse zijn verschillende kajaktochten mogelijk met een lengte naar keuze.

BN
Copyright @ 2024 Vallée les Etoiles. Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring