DAGUITSTAPJES
VOOR HET HELE GEZIN

Tijd om eropuit te gaan

Ken je de oorspronkelijke bewoners van de Ardennen al? In het dierenpark van Han sur Lesse maak je een safari tussen de wolven, bruine beren en bizons, terwijl diep onder de grond de indrukwekkende grotten van Han verborgen liggen. In de Ardennen is nog veel meer te beleven wat je thuis nooit meemaakt. Is dat niet waar het om draait op vakantie?
Inspiratie OPDOEN ?

Inspiratie
OPDOEN ?

Inspiratie|OPDOEN ?

Dat wordt een topdag!

Meer zin in historie? In Mariembourg ervaar je de magie van historische stoomtreinen. Of maak eens een reis door de ruimte in het Euro Space Center in Transinne. Ook gegarandeerd een topdag voor het hele gezin: pretpark Walibi of waterpark Aqualibi (het hele jaar geopend). Vanuit Vallée les Etoiles vind je in elke richting bijzondere plaatsen, pretparken en andere activiteiten in de buurt.
Boek nu

TOP 3 Daguitstapjes

GEZINSWANDELING DOOR HET WOUD VAN BLAIMONT

GEZINSWANDELING DOOR HET WOUD VAN BLAIMONT

Hoewel je je ook makkelijk op het park kunt vermaken zijn uitstapjes in de omgeving ook een echte aanrader, zeker als je op vakantie met de kids bent. De Ardennen heeft heel wat te bieden op dat gebied. Alle kinderen houden van stoomtreinen en een bezoekje aan stoomtrein der 3 valleien zullen ze geweldig vinden.

DE WATERTUINEN LES JARDINS D'ANNEVOIE

DE WATERTUINEN LES JARDINS D'ANNEVOIE

Walibi Belgium is het pretpark van België, met attracties voor alle leeftijden, een heerlijk dagje uit. Geen zin in achtbanen? Neem een duik in Aqualibi, het zwemparadijs dat het hele jaar door geopend is (op 1 uur rijden van het park).

ONTDEK DE OMGEVING VAN DINANT

ONTDEK DE OMGEVING VAN DINANT

De Grotten van Han zijn een bekende trekpleister in de Ardennen, maar wist je dat je hier met een tram naar toe rijdt? Daarna wandel je door de imposante zalen vol stalagmieten en stalactieten en langs de ondergrondse rivier.

Copyright @ 2019 Valée les Etoiles. Alle rechten voorbehouden