DAGUITSTAPJES
VOOR HET HELE GEZIN

Tijd om eropuit te gaan

Ken je de oorspronkelijke bewoners van de Ardennen al? In het dierenpark van Han sur Lesse maak je een safari tussen de wolven, bruine beren en bizons, terwijl diep onder de grond de indrukwekkende grotten van Han verborgen liggen. In de Ardennen is nog veel meer te beleven wat je thuis nooit meemaakt. Is dat niet waar het om draait op vakantie?
Inspiratie OPDOEN ?

Inspiratie
OPDOEN ?

Inspiratie|OPDOEN ?

Dat wordt een topdag!

Meer zin in historie? In Mariembourg ervaar je de magie van historische stoomtreinen. Of maak eens een reis door de ruimte in het Euro Space Center in Transinne. Ook gegarandeerd een topdag voor het hele gezin: pretpark Walibi of waterpark Aqualibi (het hele jaar geopend). Vanuit Vallée les Etoiles vind je in elke richting bijzondere plaatsen, pretparken en andere activiteiten in de buurt.
Boek nu

TOP 3 Daguitstapjes

OMGEVING DINANT

OMGEVING DINANT

De imposante citadel aan de oever van de Maas is een must-see, net als de rots Bayard. En neembijvoorbeeld ook eens een kijkje bij de sluizen.

DE GROTTEN VAN LA MERVEILLEUSE

DE GROTTEN VAN LA MERVEILLEUSE

Stralend witte stalactieten enkraakheldere ondergrondse watervallen in de Grot van Dinant: La Merveilleuse.

ABDIJ VAN MAREDSOUS

ABDIJ VAN MAREDSOUS

Een van de mooiste abdijen van België, met bezoekerscentrum, terras en speeltuin. De abdij en kaasmakerij zijn te bezoeken met een rondleiding.

BN
Copyright @ 2024 Vallée les Etoiles. Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring