HERFST
IN DE ARDENNEN!

Beleef het najaar

in de Ardennen

De bladeren knisperen onder je voeten, terwijl het gouden licht schittert door de rood-gele bladeren. En dan met een heerlijk abdijbier bij de haard. Of aanschuiven in een van de restaurants die je onderweg tegenkomt, of op het park. In het wildseizoen vind je overal in de Ardennen traditionele wildgerechten op het menu.
Inspiratie OPDOEN ?

Inspiratie
OPDOEN ?

Inspiratie|OPDOEN ?

Beleef de Ardennen in geuren en kleuren

Er gaat niks boven de geuren en kleuren van het bos in het najaar, tijdens een lange wandeling door de heuvels. Maar er is zoveel meer te beleven in de Ardennen. Die mooie stadjes, burchten en kastelen in de buurt zijn in het herfstlicht extra schilderachtig. En er zijn trouwens ook volop indoor-activiteiten, zowel in de omgeving als op het park.
Boek nu

TOP 3 herfstactiviteiten

Abdij Leffe

Abdij Leffe

Bezoek de beroemde abdij en het Maison Leffe voor een interactieve beleving van honderden jaren brouwerstraditie, waarbij een proeverij natuurlijk niet mag ontbreken.

Wandelpad naar Hastière

Wandelpad naar Hastière

Volg het wandelpad dat langs het park loopt naar het stadje Hastière met de elfde-eeuwse abdijkerk of naar kasteel Les Sorbiers.

Wijnproeverij van Château Bon Baron

Wijnproeverij van Château Bon Baron

Wijn wordt in deze streek al sinds 1018 verbouw. Château Bon Baron bij Dinant zet de Ardenner wijnen weer terug op de kaart.

BN
Copyright @ 2024 Vallée les Etoiles. Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring