Ontspannen genieten
In Vallée Les Etoiles

Ontspannen genieten

Alles voor jouw vakantie of weekendje weg

Of je nu met z’n tweetjes gaat, met de kids, de hele familie of met al je vrienden: Vakantiepark Les Etoiles heeft alles in huis voor een weekendje weg of een complete vakantie. Met gezellige houten vakantiehuisjes, uitgebreide faciliteiten en een prachtige ligging in de natuur.

Unieke beleving in elk jaargetijde

Vakantiepark Les Etoiles heeft in elk seizoen een unieke sfeer. In de zomer is er animatie voor de kinderen. Populaire buitenactiviteiten zijn dan natuurlijk de tennisbaan, speeltuin en fietsverhuur. Terwijl je in de winter misschien eerder wil genieten van de warmte van de sfeerhaard in de gezellige houten chalets en de Finse sauna. Wanneer kom jij genieten?

PARK IN VOGELVLUCHT
PARK IN VOGELVLUCHT

Ontdek Vakantiepark Vallée les Etoiles met al zijn faciliteiten in vogelvlucht, met een handige plattegrond.

ZWEMBAD/SAUNA
ZWEMBAD/SAUNA

Fanatiek baantjes trekken of gewoon even lekker plonzen in ons verwarmde binnenzwembad. Voor ultiem relaxen raden we de sauna.

KINDEREN
KINDEREN

Leef je uit en maak vakantievrienden op het park!  Bekijk onze uitgebreide digitale informatiegids “Notre Guide” voor een actueel overzicht van het recreatieprogramma. U zult de link naar deze gids voor aankomst ontvangen.

ACTIEF GENIETEN
ACTIEF GENIETEN

Geen betere manier om van de omgeving te genieten dan op de fiets. Op een korte of lange route of offroad met de mountainbike.

RECEPTIE
RECEPTIE

Bij de receptie kan je een fiets huren, een tussendoortje of wat te drinken halen, tips krijgen over de omgeving, en nog veel meer!

ETEN DRINKEN
ETEN DRINKEN

De kazen, de ham, het wild en de bieren. In vakantiepark Vallée les Etoiles proef je de Ardennen in al hun tongstrelende facetten.

BRASSERIE LES ETOILES
BRASSERIE LES ETOILES

Zin in een tussendoortje? Borrel? Ontbijt? Lunch? Avondeten? Bij de Brasserie les Etoiles kan het allemaal! De Brasserie les Etoiles is elke dag tussen 08:30 en 21:00 geopend met een heerlijke reeks aan feel-good foods voor elk moment van de dag.

Afhaal Broodjes Service
Afhaal Broodjes Service

Zin in een vers gebakken broodjes voor in je chalet of onderweg? Maak dan gebruik van onze Afhaal Broodjes Service!

HOND/DIERVRIENDELIJK
HOND/DIERVRIENDELIJK

Je viervoeter is van harte welkom. Meld hem vooraf wel even aan, dan reserveren we een diervriendelijke bungalow.

EV OPLAADPAAL
EV OPLAADPAAL

Op het park zijn 6 oplaadpunten (AC, 32A, 7.4kW). Tegen betaling is het mogelijk om elektrische auto's op te laden. Voor gebruik is een oplaadkaart op app nodig die compatibel is met MobilityPlus.

Happy Benny
Happy Benny

Happy Benny heeft allerlei leuke activiteiten gepland! Bekijk onze digitale gids, "Notre Guide", om te zien wanneer hij op het park is!

360° Virtuele Tour
360° Virtuele Tour

Neem een 360° virtuele tour van Vallèe les Etoiles en ervaar het park alsof u er echt bent! Het is mogelijk om door elk accommodatietype te lopen.

Klik hier voor de virtuele tour van het vakantiepark.

360° virtuele tour

BN
Copyright @ 2024 Vallée les Etoiles. Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring