LENTE
IN DE ARDENNEN

Volg de lokroep van de natuur

Als de zon weer doorbreekt en de temperatuur stijgt, is er niets zo lekker als actief buiten bezig zijn. Snuif de energie op van het voorjaar tijdens een wandeling of fietstocht door het ontluikende groen in de uitgestrekte heuvels. Of ga het avontuur aan, met een van de spannende outdoor-activiteiten in de Ardennen.
Inspiratie OPDOEN ?

Inspiratie
OPDOEN ?

Inspiratie|OPDOEN ?

Relax… Genieten gaat hier vanzelf

Wil je het juist lekker rustig aan doen? Het voorjaar is ook de tijd om eens even helemaal te onthaasten. In Vakantiepark Vallée les Etoiles zit jij lekker op het panoramaterras te genieten van een Belgisch biertje, terwijl beneden in het dal de rivier glinstert in het lentezonnetje. Als je tenminste niet op pad bent in de omgeving, bijvoorbeeld naar een van de vele attracties of bezienswaardigheden. Ook heel relaxed natuurlijk.
Boek nu

TOP 3 voorjaarsactiviteiten

FIETSROUTES

FIETSROUTES

De mooiste fietstochten beginnen gewoon bij je eigen vakantiehuisje. Bij de receptie kun je fietsen huren en helpen we je met de mooiste routes.

DINANT ADVENTUREPARK

DINANT ADVENTUREPARK

Van een wandeling door de natuur tot de huiveringwekkende death ride kabelbaan. Iedereen krijgt het avontuur dat hij/zij aandurft.

DE GROTTEN VAN LA MERVEILLEUSE

DE GROTTEN VAN LA MERVEILLEUSE

Stralend witte stalactieten en kraakheldere ondergrondse watervallen in de Grot van Dinant: La Merveilleuse.

BN
Copyright @ 2024 Vallée les Etoiles. Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring