PROEVEN
IN DE ARDENNEN!

Proeven

Krijg de smaak te pakken

Vakantie in de Ardennen en lekker eten gaan hand in hand. Al die bijzondere streekgerechten maken je ervaring extra bijzonder. De beroemde Ardenner ham bijvoorbeeld, maar natuurlijk ook veel wildgerechten met hert, konijn en wild zwijn uit de nabijgelegen bossen. De patés, stoofpotjes en vleesgerechten met heerlijke sauzen staan op menig menukaart in de regio.
Inspiratie OPDOEN ?

Inspiratie
OPDOEN ?

Inspiratie|OPDOEN ?

Typisch Belgisch genieten

Wat is er nu Belgischer dan Belgisch bier? Ook de Ardennen kennen een keur aan traditionele brouwers. Bezoek bijvoorbeeld de Abdij van Leffe, waar de verschillende Leffe bieren gebrouwen werden. Ben je meer een wijnliefhebber? Dan moet je zeker eens een bezoek brengen aan de wijnproeverij van Château Bon Baron bij Dinant, die de wijncultuur in dit gebied laat herleven.
Boek nu

TOP 3 GASTRONOMISCHE HOTSPOTS

Abdij Leffe

Abdij Leffe

Bezoek de beroemde abdij en het Maison Leffe voor een interactieve beleving van honderden jaren brouwerstraditie, waarbij een proeverij natuurlijk niet mag ontbreken.

Wijnproeverij van Château Bon Baron

Wijnproeverij van Château Bon Baron

Wijn wordt in deze streek al sinds 1018 verbouw. Château Bon Baron bij Dinant zet de Ardenner wijnen weer terug op de kaart.

Restaurant Ccnomie

Restaurant Ccnomie

Een begrip in Falmignoul, nabij Dinant, en de wijde omgeving. Een warme sfeer, gezellig interieur en een keuken waar men streeft naar niets minder dan perfectie.

BN
Copyright @ 2022 Vallée les Etoiles. Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring

Als eerste op de hoogte zijn van de beste aanbiedingen en waardevolle tips?

Met het inschakelen van gratis website push notificaties mis je niets. Reuzehandig en je kunt deze service op elk moment weer uitschakelen.

U moet op "Meldingen toestaan" klikken in het bericht van uw browser.

1

Notificaties van Vallée Les Etoiles activeren.