TOURTOCHTEN
Met motor - of oldtimer

Perfecte uitvalsbasis voor de mooiste tochten

De glooiende groene heuvels en de opvallende schoonheid van de Ardennen nodigen elke motorliefhebber uit om het asfalt te komen testen! Vallée les Etoiles ligt op het kruispunt van verschillende fantastische routes en dient als ideale uitvalsbasis voor motor-, scooter- of oldtimerexcursies. Ook voor grotere groepsreizen is Vallée les Etoiles geschikt! (tot 200 personen)

Cruisen door de Ardennen geeft even dat geweldige gevoel van vrijheid. Alsof niets anders dan dat moment ertoe doet. Toch is het noodzakelijk om om de zoveel tijd even te pauzeren. Gelukkig zijn er tal van leuke restaurants en cafés in de regio waar je nieuwe energie kunt opdoen en kunt genieten van de Belgische keuken.

En nadat je elke kilometer hebt versnipperd, kun je je dag afsluiten in Restaurant La Bonne Heure of onze loungebar.
Inspiratie OPDOEN ?

Inspiratie
OPDOEN ?

Inspiratie|OPDOEN ?

Volop plekken voor een heerlijke stop

Toeren door de Ardennen is niet alleen genieten tijdens het rijden, maar vooral ook tijdens de stops. In cafés en restaurants onderweg ervaar je de gastvrijheid en de rijke culinaire traditie van de bewoners van deze streek vol karakter. En na een dag rijden is het natuurlijk heerlijk ontspannen in ons restaurant of de loungebar.
Boek nu

TOP 3 belevenissen

Genieten op twee wielen

Genieten op twee wielen

Ben je klaar om het gaspedaal in te trappen en rond te rijden door de prachtige, serene, uitdagende en steeds veranderende natuur van de Ardennen? 

Genieten op vier wielen

Genieten op vier wielen

Niks beter voor het groepsgevoel dan samen avonturen beleven. Of je nu met vrienden komt, je sportclub of collega’s. Hoe meer zielen, hoe meer plezier!

Geniet gewoon!

Geniet gewoon!

Als je door de eindeloze valleien rond Vallée les Etoiles rijdt, voelt het alsof je door een oceaan van prachtige, grote, groene golven cruised. 

BN
Copyright @ 2024 Vallée les Etoiles. Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring