HET IS ZOMER
IN DE ARDENNEN!

BELEEF de seizoenen

BELEEF de seizoenen

Romantisch in de herfst, betoverend in de winter, relaxed in de zomer en avontuurlijk in het voorjaar. Wanneer je ook gaat, de Ardennen zijn het hele jaar op hun mooist.

Kom belevenKom beleven
ONTMOET de Ardennen

ONTMOET de Ardennen

Vallée Les Etoiles is de perfecte plek om de Ardennen te verkennen. Gelegen midden in de natuur, met talloze bezienswaardigheden en uitstapjes in de buurt.  

ONTMOET|de ArdennenONTMOET|de Ardennen
GROEPS avontuur

GROEPS avontuur

Niks beter voor het groepsgevoel dan samen avonturen beleven. Of je nu met vrienden komt, je sportclub of collega’s. Hoe meer zielen, hoe meer plezier!

Meer groepsavontuurMeer groepsavontuur
Familie plezier

Familie plezier

Alle tijd voor elkaar, om oude herinneringen op te halen en nieuwe te creëren. Waar kan dat nu beter dan in zo’n sfeervolle Noorse bungalow in de natuur? 

Meer familieplezierMeer familieplezier
Klik hier voor de virtuele tour van het vakantiepark.
HET PARK

HET PARK

Genieten van de rust en de natuur. In Vallée Les Etoiles hebben we overal aan gedacht om er een complete belevenis van te maken!

Ontdek het parkOntdek het park
HET VERBLIJF

HET VERBLIJF

De sfeervolle houten chalets liggen verspreid over de heuvel met uitzicht over de vallei. Kies het bungalowtype dat perfect bij je past.

Kies uw verblijfKies uw verblijf
GROEPEN TOT 200 PERSONEN

GROEPEN TOT 200 PERSONEN

Samen weg, maar toch de privacy van je eigen huisje. Wij zorgen er voor dat jullie bungalows dicht bij elkaar liggen.

Lees meerLees meer

TOP 3 Activiteiten

DE ARDENNEN

DE ARDENNEN

Hoewel je je ook makkelijk op het park kunt vermaken zijn uitstapjes in de omgeving ook een echte aanrader, zeker als je op vakantie met de kids bent. De Ardennen heeft heel wat te bieden op dat gebied. Alle kinderen houden van stoomtreinen en een bezoekje aan stoomtrein der 3 valleien zullen ze geweldig vinden.

RIJKE GESCHIEDENIS

RIJKE GESCHIEDENIS

De Ardennen heeft een lange geschiedenis en een uitstapje terug in de tijd is dan ook zo gemaakt wanneer jullie op vakantiepark Vallée les Etoiles in Blaimont verblijven. Bijna elk stadje heeft wel een kasteel of burcht die in vroeger tijden dienden voor de verdediging van de stad.

CITADEL VAN DINANT

CITADEL VAN DINANT

Het imposant Citadel van Dinant ligt op een hoge rots, wakend over het onderliggende dorpje. Neem de kabelbaan naar boven en ontdek het museum, de zonnige terrasjes, de speeltuin en natuurlijk het adembenemende uitzicht over de Maasvallei!

360° virtuele tour

BN
Copyright @ 2024 Vallée les Etoiles. Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring