BEDRIJFSFEESTEN
EN ZAKELIJKE EVENTS

Mensen bij elkaar brengen

Het vrije gevoel van de natuurlijke omgeving, de frisse boslucht en het fenomenale uitzicht. Vallée les Etoiles biedt een inspirerende setting voor je bedrijfsfeest of zakelijke event. Zeker met de culinaire mogelijkheden en alle (groeps)activiteiten die je in het park kunt ondernemen. De perfecte ambiance om mensen nader tot elkaar te brengen.

Voor het plannen van zakelijke of recreatieve evenementen in het park, kunt u telefonisch contact opnemen via +31 (0)20 811 03 04 of een mail sturen naar events@resortnet.nl

Inspiratie OPDOEN ?

Inspiratie
OPDOEN ?

Inspiratie|OPDOEN ?

Een avond om nooit te vergeten

Vakantiepark Vallée les Etoiles biedt plaats aan bedrijfsfeesten en events tot 200 deelnemers. Uiteraard met de ondersteuning van ons gastvrije en professionele horecateam. Onze Receptie kijkt graag samen met jou naar de mogelijkheden voor ontbijt, lunch en diner, als buffet of als keuzemenu. Blijven je gasten slapen? Wij zorgen indien gewenst voor huisjes dicht bij elkaar.
Boek nu
BN
Copyright @ 2022 Vallée les Etoiles. Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring

Als eerste op de hoogte zijn van de beste aanbiedingen en waardevolle tips?

Met het inschakelen van gratis website push notificaties mis je niets. Reuzehandig en je kunt deze service op elk moment weer uitschakelen.

U moet op "Meldingen toestaan" klikken in het bericht van uw browser.

1

Notificaties van Vallée Les Etoiles activeren.